Zdrava životna sredina


University of California, Davis, kliničkim ispitivanjem dokazuje da Beam-ov centralni sistem usisavanja smanjuje simptome alergije.

Postotak poboljšanja
Percent Improvement: Nasal 47%, Non-Nasal 48%, Eye 48%, Sleep 48%

Ispitivanje je objelodanilo novi "lijek" za osobe koje pate od alergije, a da nije medikament: Beam-ov centralni sistem za usisavanje. Kliničko ispitivanje na University of California u Davis-u pokazalo je da Beam-ov sistem pruža srazmjerno olakšanje ljudima koji pate od alergije.

Ispitivanje

Unutarnje zagađenje zraka jedno je od najčešćih problema kojeg su naveli doktori specijalisti za alergiju i mukotrpno je za njihove pacijente. Sistem centralnog usisavanja često se preporučuje u svezi uklanjanja zagađenja. Istraživači na University of California u Davis-u dali su se na posao kako bi otkrili može li centralni sistem za usisavanje smanjiti simptome alergije.

Nalazi

Za razliku od konvencionalnih usisivača koji mogu ponovno podići prašinu, Beam-ov sistem uklanja 100%: prašinu, grinje, pelud, životinjsku perut i druge alergente kada dođe u doticaj s istima i superiorniji je nad konvencionalnim usisavačem u pogledu smanjenja alerigijskih simptoma.

Rezultati ispitivanja su objavljeni u članku pod naslovom "Utjecaj centralnog sistema usisavanja prašine na kvalitetu života pacijenata u svezi kućne prašine-povezan s alergijskim rinitisom" koji se pojavio u časopisu "Journal of Ivestigation Allergology and Clinic Immunology". Istraživanje je vodio dr. Stanley M.Naguwa i dr. Eric Gershwin, obojica iz odjeljenja za reumatologiju, alergiju i kliničku imunologiju, Sveučilišta u Kaliforniji, Davis School of Medicine, Davis, Ca. USA.

› Pročitajte cijelu studiju ENGpdf

› Pročitajte cijelu studijupdf

 
Healthy Living
Unlike conventional vacuums that can recirculate dust, a Beam system removes 100% of contacted dust, mites, pollen, animal dander and other allergens.